20 Grote Markt Mechelen

Information

Chargemap Pass incompatible
20 Grote Markt
2800 Mechelen
Belgium

Trust level
Verified information
Covered area
Yes
Powered by renewable energy
No

Join 989466 electric car drivers!

  • Easily find the charging stations with web and mobile applications
  • Join the largest community of electric car drivers
  • Contribute to Chargemap and help other users
author photo
Now I take Chargemap on all my trips! - Joëlle

Comments

woutergo

Level 6

Saturday, 12 October 2019 07:21

charged successfully...

hendrik demol

Level 5

Friday, 13 September 2019 11:54

Er hangen nu type2 …. met een sticker "buiten gebruik"

Araneus

Level 2

Tuesday, 23 May 2017 10:38

Je kan deze laadpaal alleen maar gebruiken als je een stekker hebt waarbij de kabel een hoek van 90° maakt. Waarom staat hier geen standaard type2 laadpaal. Op Schuko laden gaat niet echt vooruit!

PatrickDetige

Level 5

Friday, 18 November 2016 23:46

Vandaag 18/11 eerste maal deze laadpaal van The Plug In Company gebruikt. Er is slechts plug op deze paal, nl een Schuko / Type F stekker. Je moet de laadpaal laten activeren door de parking verantwoordelijke. Belangrijk: eerst je kabel in de auto pluggen, daarna pas je Schuko stekker in de paal steken en het klepje van de laadpaal dicht drukken. Enkel in deze volgorde kan de laadsessie geactiveerd worden.

moniqueverrecas

Level 1

Wednesday, 10 August 2016 18:00

Geachte, vandaaag met onze EV Nissan Leaf onder de Grote Markt van Mechelen gaan parkeren waar er maar één plaats is om de auto op te laden en het was onmogelijk omdat onze kabel wel in het stopcontact paste maar het klepje kon onmogelijk dicht zodat wij niet konden opladen en de plaats waar je de auto moet zetten is ook moeilijk!
Waarom staat Belgie zoveel achter dan Nederland waar er Voorbeeld in Utrecht meer dan 1000 plaatsen zijn om een elektrische wagen op te laden, zouden ze beter eens raad gaan vragen in NL. hoe ze het hier veel kunnen verbeteren! En van het klimaatplan komt er toch niet veel van in huis!!!

You are on a page with a charging area for electric cars in the city of Mechelen.

If you own an electric car in Belgium, trust Chargemap to find you the nearest 20 Grote Markt Mechelen charging stations for your electric vehicle.